Meet The New Generation of Healthcare.

VinciMed: eersteklas medische voorzieningen, eersteklas medische experts met korte wachttijden

Plan een informatief gesprek

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn vragen wij u om onderstaand formulier in te vullen. Ons team probeert zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen.

Staat u op de Wachtlijst?

Wanneer u op de wachtlijst staat voor een galblaas behandeling dan is het mogelijk om uw behandeling via ons te laten lopen. Vincimed heeft korte wachtijden en een professionele aanpak.

Behandeling

Een behandeling bij Vincimed voldoet aan de hoogste hygiëne eisen. Ons team van professionals doen hun uiterste best om uw vanaf het moment van aankomst tot het moment dat u de kliniek verlaat zo goed mogelijk van dienst te zien.

Plan een intakegesprek

In het intakegesprek gaan wij voor een persoonlijke aanpak. Wij kijken hier naar de juiste behandeling met de juiste specialist. Al onze specialisten beschikken over diverse certificaten

Nazorg

VinciMed gelooft er heilig in dat patiënten sneller herstellen in een prettige, sfeervolle omgeving, waarbij ze ondersteund kunnen worden door familieleden. Het ondergaan van een ingreep of operatie is voor veel mensen een gebeurtenis waar ze nerveus voor zijn en waar ze tegenop zien. Bij VinciMed doen we er alles aan om die angst weg te nemen: door het bieden van luxe kamers, een hostess die de patiënt van begin tot eind begeleidt en de mogelijkheid voor familieleden/partners om bij hun dierbare in de kamer te overnachten.

Ontdek de kliniek....

Kamers & Lounge

Ontdek onze luxe patiëntenkamers, familiekamers en de patiëntenlounge.

PACU

Lees meer over onze Post-Anaesthesia Care Unit (PACU).

Operatiekamer & Team

Ontdek onze consultatiekamers, eersteklas operatiekamer en ons personeel.

Eerste klas medische voorzieningen...

Lange wachtlijsten in de zorg? VinciMed in Zierikzee biedt de oplossing. Door de coronacrisis maar ook door personeelstekorten in de zorg zijn er lange wachtlijsten ontstaan voor behandelingen in ziekenhuizen. De situatie is niet langer houdbaar, niet alleen voor het medisch personeel, maar ook voor patiënten, die nu nóg langer moeten wachten tot ze geholpen kunnen worden. Uitgestelde zorg moet worden ingehaald maar als de capaciteit al 100% is, is het praktisch onmogelijk om dat in het eigen ziekenhuis te realiseren.

Graag willen wij u daarom voorstellen aan ons nieuwe behandelcentrum in de Victoriakliniek in Zierikzee: VinciMed. 

Contact