Kamers & Lounge

Ontdek onze luxe Patiëntenkamers, Familiekamers en de Patiëntenlounge

Behandeld worden in een kil ziekenhuis?​​

Niet bij VinciMed. Bij ons kunnen patiënten worden geholpen en herstellen in een prettige, luxe en sfeervolle omgeving. En dat zie je terug in onze kamers & patiëntenlounge. 

Room VinciMed

Gedeelde Uitslaapkamer/ Verkoeverkamer

Een ruime kamer met meerdere ziekenhuisbedden waar patiënten rustig kunnen bijkomen van de operatie. Verplegend personeel monitort en begeleidt de patiënt tijdens diens hele verblijf, en dat is uniek.

Luxe Patiëntenkamers

Luxe Familiekamer

De patiëntenkamer waar de familie ook kan overnachten, bijvoorbeeld wanneer de patiënt van ver moet komen. Deze luxe kamer heeft een luxe koffie-apparaat, een eigen badkamer die van alle gemakken is voorzien, een smart-TV en prettig licht. 

Loungekamer

Patiëntenlounge

Voor patiënten die al genoeg hersteld zijn om uit bed te komen. In deze  lounge kunnen zij in alle rust en ontspanning verder herstellen van de ingreep. Alle ingrediënten zijn daarvoor aanwezig: kwaliteitskoffie, een TV,  leesmateriaal en zelfs een X-Box.

Vincimed Kamers

Familiekamer (Voor Koppels)

Partners hoeven elkaar niet te missen na de operatie, want in deze familiekamer is een extra bed aanwezig om naast elkaar te kunnen overnachten. Wij zijn ervan overtuigd dat dit het herstel van de patiënt ten goede komt. 

Ons Team

Contact