Over Ons

Maak kennis met ons team van uitstekende professionals.

Het Dagelijks Bestuur

Paolo Baldussu

Paolo Baldussu is anesthesioloog. Na zijn studie geneeskunde in Maastricht heeft hij zijn specialisatie gevolgd in het Erasmus MC te Rotterdam. Na het volbrengen van zijn specialisatie in 2012 werkte hij daar enkele jaren als staflid. In 2016  trad hij toe tot de maatschap Anesthesiologie in Zoetermeer. Vrijwel direct na zijn specialisatie is hij, naast zijn reguliere werk in het ziekenhuis, ook werkzaam geweest in ZBC’s en tandartspraktijken. 

Gertjan Mensink

Gertjan Mensink behaalde aan het VUMc zijn studie Tandheelkunde en Geneeskunde (2003 en 2006). In 2010 voltooide hij zijn opleiding als specialist in Mondziekten, Kaak-, en Aangezichtschirurgie (MKA) en trad hij toe tot de maatschap kaakchirurgie West-Brabant in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Behaalde hij in 2016 een Master of Science in Esthetic Facial Surgery aan de Universiteit van Witten-Herdecke, Duitsland. Hij is actief binnen diverse commissies van de beroepsvereniging van de  NVMKA en was hij 7 jaar medisch manager in het Amphia ziekenhuis. 

Erik Kessens is een gediplomeerd anesthesie (1993) verpleegkundige. Hierna heeft hij zijn verpleegkundige diploma gehaald en  een opleiding gevolgd voor management in de zorg. In 2006 heeft hij als leidinggevende anesthesie gewerkt in een ziekenhuis in Friesland. Daarna werkte hij als manager anesthesie/verkoever en secretariaat in een ziekenhuis in Brabant. Sinds 2009 is hij gaan werken als ZZP’er in verschillende ziekenhuizen en ZBC’s.

Ons Team

Marianne Kessens

Integrale kwaliteitsmanager

Cenny Van Splunter

Verkoever/pacu verpleegkundige

Mirjam Verdult

Ok-coördinator

Onze Verpleegkundigen en Operatie Assistenten​

Contact